Anglès a Irlanda

Curs d'Estiu a Irlanda

S’Aula organitza cada estiu un curs d’anglès a Irlanda. Aquesta experiència és a més de molt enriquidora, un complement ideal de les classes d’anglès ja que els alumnes poden posar en pràctica els coneixements adquirits durant l’any i millorar sobretot l’expressió oral. A més a més, és una bona oportunitat per conèixer una altra cultura ja que els alumnes estan en una família irlandesa al llarg del curs.

dadesInteres

Dades d'Interès.

Dates:  22 de juny – 12 de juliol  2020.  (3 setmanes)

13 de juliol- 3 d’agost 2020 . (3 setmanes)

 

Lloc: Caherciveen (Costa Sud-Oest Irlanda).

 

Preu: 2490€ (fins el dia 20 d’abril)

2590€ (a partir del 21 d’abril i fins que quedin places disponibles)

 

Allotjament: En família.

 

Reunió informativa: Dijous 2 d’abril a les 20:00.

  

 

Inscripció: Febrer-Juny 2020. (Places limitades)

 

Reserva de Plaça: Cal enviar o presentar el full d’incripció  i el justificant d’ingrés de 400 € al compte bancari de s’Aula a nom de l’alumne que s’inscriu al curs. Si ho desitjau podeu fer el pagament en efectiu a S’Aula.

 

Atenció al Públic: 607 68 27 35

 

Full d’inscripció. Podeu enviar-ho emplenat a info@saulamanacor.com , o bé presentar-ho a S’Aula.

lloc

El Lloc.

El curs d’anglès organitzat per s’Aula es du a terme a l’escola Asana ubicada a Caherciveen, un petit poble de la costa sud-oest d’Irlanda. Caherciveen està situat a la punta de la península de Iveragh i dins l’anomenat Ring of Kerry que es troba entre les muntanyes de kerry i l’oceà Atlàntic. Envoltat de pobles tan encantadors com Waterville, Portmagee i altres poblacions més grans com Killarney i Tralee, Caherciveen ofereix paisatges tant urbans com rurals que els estudiants podran conèixer en el programa d’excursions organitzat dins el curs.

Amb una població de tan sols 2.000 habitants, Caherciveen és un lloc ideal per aprendre la llengua anglesa d’una manera efectiva i relaxada. Així, els més petits es senten segurs dins una localitat de dimensions petites i els més grans poden gaudir d’una àmplia oferta de música en viu així com també de la possibilitat de conèixer la gent local.

musica2

El Centre.

El centre on es duen a terme les classes està situat a un kilòmetre del centre del poble i compte amb extenses àrees exteriors i interiors per practicar tot tipus d’activitats esportives. Així, l’escola compte amb camps de futbol, pistes de tennis i centre esportiu on es pot practicar bàsquet, voleibol, bàdminton,hockey interior i futbol sala.

L’escola ofereix també unes vistes meravelloses de l’oceà Atlàntic i les muntanyes que envolten el poble així que els estudiants poden gaudir del seu temps lliure a les zones exteriors. Els alumnes tenen també accés gratuït a internet.

musica

Les Classes.

Les classes es duen a terme pel matí i es fan un total de 20 hores de classe setmanals. Tots els professors de l’escola són professionals amb títol universitari i amb molts anys d’experiència ensenyant anglès com a segona llengua. L’escola d’anglès Asana està oficialment reconeguda i en acabar el curs els alumnes obtenen un certificat on s’especifica el curs que han fet i el nombre d’hores de que ha constat el mateix.

A les classes es fomenta sobretot el desenvolupament de les habilitats comunicatives, així, l’expressió oral té un paper fonamental dins els continguts del curs. D’altre banda, l’expressió escrita i la comprensió es treballen a través d’activitats variades i divertides que van des de la música i el teatre fins a la utilització de sistemes més convencionals com puguin ser la lectura i producció de textos escrits i l’ús de material audiovisual.

allotjament

L'Allotjament.

Els estudiants conviuen amb una família irlandesa durant les tres setmanes que dura el curs, formen part de la família i segueixen els horaris propis de les famílies irlandeses. Esmorzen amb la família el dematí, tenen un “packed lunch” per dinar (entrepà i beguda) i sopen amb la família cada dia. Els horaris de les menjades són diferents als nostres però els estudiants es van acostumant a mesura que passen els dies. En cas que la família tengui dos estudiants a la vegada, només n’hi haurà un de cada nacionalitat dins la família a no ser que es demani el contrari.

Cada família ofereix als seus estudiants una habitació neta i ordenada amb un escriptori o taula per estudiar o escriure, un armari per la roba i un llit amb llençols que es canvien cada setmana. La família s’encarrega també de donar a cada estudiant tovalloles per la dutxa. Moltes de les famílies estan a poca distància del centre on es fan les classes i els estudiants hi poden anar a peu. En cas que estiguin a més de 20 minuts caminant del centre, un autobús els recollirà i els portarà a l’escola cada dia sense cap cost addicional.

fotoGrupMar

Programa d'Activitats.

Caherciveen és especialment famós pels seus paisatges de mar i muntanya i el programa d’excursions en barca, senderisme i exploracions arqueològiques aprofita al màxim aquestes característiques. El programa d’activitats setmanal consisteix en:

  • Tres excursions de mig dia.
  • Tallers (cuina, teatre i música) dues tardes a la setmana.
  • Una excursió de tot el dia.
  • Una activitat social el vespre.

Opció Equitació.

Activitat opcional que consisteix en anar a muntar a cavall dos cops per setmana amb el curs del centre Kerry Equestrian. Es fa doma, entrenament i llargs viatges per boscos i platges. El preu d’aquesta activitat és de 100 €per setmana a afegir al preu final del curs .

El Dia a Dia.

Les classes comencen a les 9:00 i acaben a les 13:00. Entre les 13:00 i les 14:00 els estudiants dinen a l’escola, es reuneixen amb la monitora i després es divideixen en grups per fer diferents activitats de tarda. A continuació trobareu un exemple d’una setmana d’activitats (en anglès!!).

DAY

ACTIVITIES

MATERIALS

TIME

Monday
Trip to Derrynane National Park for short walk and swim and scenery.
Swim gear, walking shoes.
Bus stop at 10:00.
Tuesday
Workshops: theatre, cooking, music and sports.
Swim gear, walking shoes, musical instruments.
Main hall at 14:00.
Wednesday
Trip to Bray Head to view the cliffs on Valentia Island.
Walking shoes.
Bus stop at 14:00.
Thursday
Walk in the mountains surrounding Cahersiveen (6 km).
Walking shoes, drinking water.
Main hall at 14:00.
Friday
Workshops: theatre, cooking, music and sports.
Swim gear, walking shoes, musical instruments.
Main hall at 14:00.
Friday evening
Disco at The Harp Nightclub.
The harp at 20:00.
Saturday
Excursion to Killarney town for shopping and/or walk through Killarney National Park.
Bus stop at 10:00.

En general les activitats acaben a les 17:00. Els estudiants van a casa i sopen a les 18:00 aproximadament. Després de sopar tenen temps lliure per trobar-se amb els companys fins les 10:00, exceptuant el divendres que tenen activitat de nit. Els dissabtes tenen excrusió tot el dia i el diumenge tenen dia familiar, això vol dir que tant el dinar com el sopar és a casa.

fotoProfeAcompanya

El Professor Acompanyant.

El grup sortirà des de Manacor amb un professor que acompanyarà el grup durant el vol d’anada i tornada i estarà a Caherciveen durant tot el curs. Els estudiants estaran en contacte diari amb el professor, així podran resoldre qualsevol dubte o problema que pugui sorgir durant l’estada.

32961182_86caf78ad9_o

Programa d'Experiència Laboral en Anglès.

Combinació de classes d’anglès el dematí amb treball voluntari per les tardes. Aquest curs està indicat per aquelles persones que vulguin una immersió complerta dins un ambient autènticament anglès adquirint a la vegada una valuosa experiència dins l’àrea de treball elegida.

Els alumnes assisteixen a classes d’anglès de les 9:00 a les 13:00 cada matí i per les tardes treballen com a voluntaris a empreses del voltants de Cahersiveen. Les empreses a triar inclouen restaurants, cafeteries, supermercats, tendes d’informàtica, granges de treball, serveis turístics i atenció als infants. Aquests estudiants poden gaudir de les excursions que organitzam en el seu dia lliure (dissabte normalment).

Els interessats en aquest curs han d’esser majors de 17 anys i tenir un bon nivell d’anglès (intermedi alt). 

 

Many learn English to speak it.

We speak English to learn it.