Activitats

Altres formes d'aprendre Anglès a S'Aula

S’Aula organitza activitats lúdiques en anglès pels més petits i cursos específics pels més grans durant els períodes de vacances escolars. D’aquesta manera els més petits poden complementar el seu aprenentatge a través d’activitats creatives, i els més grans poden reforçar o millorar els coneixements d’anglès mitjançant cursos intensius.

Horari d’Atenció al Públic: De dilluns a dijous de 19:15 a 20:00h a S’AULA 1 (c/Miquel Porcel 23, Manacor).

 

Full d’inscripció. Podeu enviar-ho emplenat a info@saulamanacor.com , o bé presentar-ho a S’Aula.

fotosNins

ACTIVITATS ESTIU (JULIOL I AGOST)

Workshops.

Activitats lúdiques de caire creatiu que potencien la pràctica de l’anglès oral a través de tallers de cuina, manualitats, audiovisuals, … i LEGO movies. Per a nins i nines de 7 a 12 anys. Mínim 8 alumnes/grup i màxim 12. Hi ha servei d’escola matinera de 7:45 a 9:00 (cost adicional de 40€).

Modalitat A: Tot el mes de 9:00 a 13:00h. Preu: 200 € (matriculats)/220€ (no matriculats).

Modalitat B: Per setmanes. Preu: 60€ (matriculats) /70 € (no matriculats).

Modalitat C: Per dies. Preu: 15€ (matriculats) /20 € (no matriculats).

LEGO Movies.

Comptam amb una gran quantitat de jocs de construcció de LEGO (cases, restaurant, perruqueria, botiga de mascotes…) que utilitzen els alumnes com escenaris de les seves pel·lícules. El procés d’enregistrament dels vídeos implica l’aprenentatge del vocabulari i les estructures lingüístiques necessàries per crear el guió, a més del maneig de la càmera o tablet per gravar i posteriorment editar el vídeo.

fotosViejins

Cursos Intensius.

Els cursos intensius estan pensats per aquells alumnes que durant l’estiu volen reforçar l’anglès escolar o preparar-se per al proper curs. També es poden inscriure en aquests cursos aquells estudiants que vulguin preparar exàmens com els de selectivitat, o exàmens oficials per obtenir títols específics. Tots els cursos són de 3 sessions setmanals de 1’5 hores cadascuna.

  • Intensiu de Primària: Curs intensiu de continguts de primària per a reforçar o preparar el curs vinent. Mínim 5 alumnes/grup i màxim 10. Preu: 110 €.

Modalitat A: Reforç i preparació del curs vinent.

Modalitat B: Pas de primària a secundària (estudiants que han cursat 6è).

  • Intensiu de Secundària: Curs intensiu de continguts de secundària per a reforçar o preparar el curs vinent. Mínim 3 alumnes/grup i màxim 8. Preu: 145 €.

Modalitat A: Reforç i preparació del curs vinent.

Modalitat B: Pas d’ESO a batxillerat (estudiants que han cursat 4t d’ESO).

  • Intensiu de Batxillerat: Curs intensiu de continguts de batxillerat per a reforçar o preparar el curs vinent. Mínim 3 alumnes/grup i màxim 8. Preu: 145 €.

Modalitat A: Pas de 1r a 2n de batxillerat.

Modalitat B: Reforç i preparació d’exàmens de setembre i selectivitat.

  • Intensiu de B1, B2 i C1: Preparació dels nivells B1 i B2 i C1 per a alumnes que desitgin obtenir qualsevol tipus de certificat d’aquests nivells. Mínim 3 alumnes/grup i màxim 8. Preu: 145 €.
fotosConversa

Classes d'Speaking.

Classes de conversa per a alumnes que vulguin practicar l’expressió oral. Es treballen activitats de caire comunicatiu per a millorar la pronunciació, l’entonació i la fluïdesa.

Modalitat A: Classes individuals.

Preu: 25€/hora.

Modalitat B: Classes en grup per nivells.

Mínim 3 alumnes/ Màxim 8 alumnes.

Nombre d’hores a convenir.

 

Many learn English to speak it.

We speak English to learn it.